22 Ekim 2013 Salı

Güllüoğlu Ümitköy' den İzlenimler

Biz Ankaralı yemek blogu yazarları 9 Ekim 'de Güllüoğlu Kurumsal İletişim Danışmanı Canan Hanım'ın daveti ile soluğu Ümitköy şubesinde aldık. Ümitköy Güllüoğlu Türkiye'deki en büyük şubeleri. Üç katlı, dış mekana ve çocuklar için oyun parkına da sahip geniş ve ferah şubede, yalnızca baklava değil; kahvaltı, brunch, leziz pastalar,dünya mutfağından, Türk ve Osmanlı Mutfağından ve tabiiki Antep Mutfağı'ndan çeşitler bulabilirsiniz.

Yaz başında aldığımız kahvaltı davetinden kalma bu fotoğraflar  sanırım çeşitlerin zenginliğine dair ipucları verecektir sizlere.




Buluşmamızda  ikram edilen alinazik ve yuvalamayı çok çok beğendiğimi söyleyebilirim rahatlıkla.


Baklavaya elbette söyleyecek söz yoktu.





Kahvelerimizin yanında demirhindi ve ahududulu şerbetleri, bir de henüz satışa sunulmamış incirli cevizli lokumu tattık. Yok öyle sandığınız gibi laf olsun diye değil, incirli cevizli lokumu tatmalısınız, aklınızın bir köşesinde olsun.



Asıl toplanmamıza vesile olan konu ise içli köfte idi. Canan Hanım'ın yanısıra Fatih Güllü'nün ev sahipliğinde Durdu Usta ile birlikte içli köfte yaptık. Sonra da afiyetle yedik. Güllüoğlu'nun içli köfte tarifini, mühim ayrıntılarıyla birlikte bir sonraki gönderide vereceğim.

Unutmadan; mekana giderseniz bol fıstıklı nefis katmerinden yemeden ayrılmayın derim, naçizane.



Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin